• 021.316.79.32

 

Stimati candidati Erasmus, va asteptam la examenul de selectie, Luni, 24.mai.2021, la orele 12:00, prin intalnire online Zoom. Pentru a va conecta va rugam sa accesati acest link.

Anunt privind prelungirea perioadei de selectie a candidatilor pentru mobilitati universitare Erasmus+ pentru anii universitari 2020-2021 si 2021-2022

 

 

Dragi studenti, va invitam la evenimentul Erasmus Open Doors 2021, in cadrul caruia veti avea ocazia sa aflati informatii privind desfasurarea mobilitatilor de studii si practica din cadrul programului Erasmus+, despre institutiile partenere ale Universitatii Ecologice din Bucuresti si sa descoperiti magia unei experiente Erasmus+.
Erasmus Open Doors este un eveniment care se petrece la nivel national. Pe pagina de
Facebook sunt postate informatii despre Programul Erasmus+ si ghidul pentru studentii Erasmus+ care abordeaza, intre altele, prezentarea generala a contextului national si european actual si scenarii pentru gestionarea optima a mobilitatilor Erasmus+ in perioada pandemiei.


Va anuntam ca a fost lansat ghidul „Student Erasmus în vreme de pandemie” care cuprinde informatii destinate studentilor cu privire la organizarea mobilitatilor in contextul COVID-19. Ghidul in format online este publicat pe website si poate fi accesat direct prin acest link: Student pandemie 2021

 

INFORMARE MOBILITATI ERASMUS - COVID

 Tarile in care UEB are universitati partenere