• +40 21 316 79 32

Platforme Online

Stimati Studenti,

Va reamintim ca pentru conectarea la platforma Google Classroom accesati adresa https://classroom.google.com cu credentialele dvs. Contul dvs. trebuie sa fie cel din domeniul @ueb.education. Sa nu incercati conectarea cu alt cont de Gmail sau orice alt cont pentru ca nu veti ajunge in platforma Universitatii Ecologice. De asemenea, va rugam sa revedeti Ghidul publicat la sectiunea Orare a fiecarei facultati.

Studentii Facultatii de Educatie Fizica si Sport se pot adresa prin email persoanei responsabile cu platforma online: conf. univ. dr. Marius Ulareanu, pe adresa de email: marius.ulareanu@ueb.education

Incepand cu anul universitar 2020-2021 Universitatea Ecologica din Bucuresti utilizeaza in procesul educational platforma G Suite for Education.

Toate cadrele didactice si toti studentii utilizeaza pentru comunicare si accesul la suita de aplicatii educationale, precum Google Classroom, exclusiv conturile de email institutionale, din domeniul @ueb.education

Dragi studenti, in perioada 01.oct - 15.oct.2020, veti primi o instiintare de resetare a parolei de la The G Suite Team, cu subiectul "Your Google Account password for Universitatea Ecologica din Bucuresti has been reset ... ", pe contul e email declarat in relatia cu Universitatea prin fisa de inscriere la facultate (pentru anul 1) sau pe care l-ati utilizat in anii trecuti in platformele online (pentru anii 2, 3 sau 4). Daca dupa aceasta data nu ati primit nicio instiintare va rog sa ne transmiteti un email pe adresa suport@ueb.education in care sa ne comunicati acest lucru.

Ghid pentru activitatile didactice online

Orare si Examene - studii universitare de licenta

Grup Facebook - Anul 1, Educatie fizica si sportiva 2021 - 2024

Grup Facebook - Anul 1, Kinetoterapie si motricitate speciala 2021 - 2024

Grup Facebook - MASTER - MANAGEMENTUL ACTIVITATILOR DE EDUCATIE FIZICA SI SPORT 2021 - 2023

Grup Facebook - MASTER - EDUCATIE FIZICA SI SPORTIVA 2021 - 2023

Orare si Examene - studii universitare de master