Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera

Grozavesti

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera (CCOC) este infiintat in conformitate cu prevederile Ordinului nr. 650/2014 al ministrului educatiei nationale si al ministrului delegat pentru invatamantul superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica pentru aprobarea Metodologie-cadru privind organizarea si functionarea centrelor de consiliere si orientare in cariera in sistemul de invatamant superior din Romania si a Ordinului nr. 3070/2015 al ministrului educatiei si cercetarii stiintifice pentru modificarea Metodologie-cadru privind organizarea si functionarea centrelor de consiliere si orientare in cariera in sistemul de invatamant superior din Romania aprobata prin Ordinul ministrului educatiei nationale si al ministrului delegat pentru invatamantul superior, cercetare stiintifica si dezvoltare tehnologica nr. 650/2014.

Cladirea C - sala AIV-04 -

Director CCOC lect.univ.dr. Simona Maria Glaveanu

Cadru didactic universitar din 2007, titular in facultatea de Psihologie si la masterului de Psihodiagnoza clinica si consiliere psihologica, autor a 3 carti de specialitate, a peste 40 de articole si studii stiintifice, a participat la numeroase conferinte nationale si internationale.

Psiholog principal, supervizor, expert in Psihologie educationala, consiliere scolara si vocationala, psiholog clinician autonom cu cabinet individual de psihologie acreditat de Colegiu Psihologilor din Romania, formator autorizat si consilier in dezvoltare personala.

Email: simona.glaveanu@ueb.education

Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera are ca misiune informarea, consilierea si orientarea studentilor in domeniul carierei, in scopul unei mai bune integrari pe piata fortei de munca. CCOC completeaza astfel oferta de servicii pentru studenti a Universitatii, raspunzand solicitarilor de consiliere si orientare profesionala formulate de studenti.